Uncontrollably Fond (2016)

Uncontrollably Fond (2016) este o drama romantica coreeana pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Desi exagerata in mare parte, cu detalii foarte greu de crezut si coincidente miraculoase, sunt sanse mari ca povestea sa va placa.

O sa va placa si o sa va lase un gust amar, ca sa fiu mai exact. Tragedii, dragoste, accidente, tradari, minciuni, politica, moarte. Cam acestea ar fi cuvintele cheie ale serialului. Si s-ar putea ca unele episoade sa va dea o senzatie ciudata, de parca v-ar intra ceva in ochi sau a-ti taia ceapa. Ca si cum ar ploua, desi nu ploua, si multe picaturi v-ar curge neasteptat si necontrolat pe obraz. Sunt zvonuri ca mult ninja invizibili s-au apucat sa taie ceapa de fiecare data cand cineva vizioneaza ultimele episoade din aceasta drama.

Daca va pasioneaza dramele romantice ridicole dar care au puterea sa va convinga sa le vizionati pana la final… stiti ce aveti de facut. Gasiti serialul pe Netflix.

Alte seriale coreene foarte interesante: Doctor John (2019), Hi Bye, Mama! (2020), Oh My Ghost (2015), Hotel Del Luna (2019), It’s Okay to Not Be Okay (2020), Beauty Inside (2018), Crash Landing on You (2019), Cunning Single Lady (2014), I’m Not a Robot (2017-2018)

No Responses to “Uncontrollably Fond (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *