Programul Nopții Albe a Filmului Românesc la București

Cea de-a 14-a ediție a Nopții Albe a Filmului Românesc va aduce în seara de 15 septembrie în sălile de cinema din București un număr record de filme în avanpremieră, dar și cele mai îndrăgite producții românești ale anului. 

În București, cinefilii vor putea urmări în avanpremieră filmele Libertate (r. Tudor Giurgiu),  De ce mă cheamă Nora când cerul meu e senin (r. Carla Teaha), TIgru (r. Andrei Tănase), Încă două lozuri (r. Paul Negoescu), Vulturii din Țaga (r. Adina Popescu, Iulian Ghervase) și proiecția work in progress a lungmetrajului Dragoste pe muchie de cuțit (r. Germain Kanda). Proiecțiile vor fi  n prezența echipelor, urmate de o sesiune de Q&A. 

Filmele din cadrul Nopții Albe a Filmului Românesc vor putea fi văzute în București, la Cinema Elvire Popesco (interior și în aer liber), Sala Luceafărul,  Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Union,  Cinemateca Eforie, Hollywood Multiplex, Grădina cu filme CREART, Grădina Muzeului Național al Literaturii Române, Unteatru,  Sala Cinema – UNATC și J’ai Bistrot.

Evenimentul va avea loc în paralel și la Timișoara și Cluj-Napoca.  

Pagina de Facebook: Facebook.com/NoapteaAlba

No Responses to “Programul Nopții Albe a Filmului Românesc la București”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *