Evil Under the Sun (2003)

Dupa cum v-am spus si in articolele despre Murder on the Orient Express (1974), Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013), The ABC Murders (1992), Death in the Clouds (1992) si Lord Edgware Dies (2000), in ultima vreme am inceput sa fiu foarte interesat de ecranizarile operelor lui Agatha Christie. In caz ca nu ati auzit de ea, Agatha a fost o scriitoare engleza de romane, povestiri scurte si piese de teatru politiste.

Operele sale, in principal cele in care personajul principal este Hercule Poirot (preferatul meu; sau Miss Jane Marple), au facut ca Agatha Christie sa fie numita „Regina Crimei”, ea fiind considerata unul dintre cei mai importanti si inovativi autori ai genului. Ar fi de mentionat si faptul ca Agatha este unul din cei mai vanduti scriitori ai tuturor timpurilor.

Astazi as vrea sa va recomand un episod (vorba fie, durata lui este 99 de minute; sezonul 7 – episodul 2) din serialul Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013): Evil Under the Sun (2003). Sfatul meu ar fi sa il vedeti daca va pasioneaza genul psihologic/mystery si vreti sa incercati serialul. Sunt foarte sigur ca o sa va placa.

Povestea: Din cauza unor probleme de sanatate, detectivul Poirot este nevoit, la recomandarea doctorului, sa mearga intr-o statiune pentru a se recupera. Dar dupa cum bine stiti, problemele/crimele par sa il urmeasca pe faimosul detectiv indiferent de locatia acestuia. De data aceasta o femeie foarte frumoasa este omorata si, aparent, nici macar unul din cei suspectati nu pare sa fie criminalul.

Cine este ucigasul si care a fost motivul crimei? Ramane sa aflati singuri…

P.S Sunt absolut sigur ca nu o sa va dati seama cine este criminalul. Acesta este unul dintre cele mai bune episoade ale serialului Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013).

No Responses to “Evil Under the Sun (2003)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *