Baby Steps (2014-2015)

Sunt din ce in ce mai placut suprins de calitatea animatiilor japoneze. Banuiesc ca ati observat ca in ultima perioada imi ocup timpul din ce in ce mai mult cu anime-uri, nu-i asa? Nu va faceti griji, inca nu am dezvoltat o obsesie pentru ele. Ar trebui totusi sa ma mai ocup si de celalalte categorii ale blog. Si sper ca stiti ce sunt anime-urile. “Anime (din cuvantul japonez アニメ anime, la randul lui o abreviere a cuvantului englez animation) reprezinta orice film de animatie produsa/originara in/din Japonia. La originea acestui gen stau benzile desenate japoneze numite manga.” Daca va plac animatiile/desenele animate, va recomand sa incercati cat mai multe creatii japoneze. O sa ramaneti surprinsi de imaginatia si creativitatea japonezilor.

Evident, lista mea de recomandari se mareste pe zi ce trece: Shigatsu wa Kimi no Uso (2014), Death Note (2006-2007), Code Geass: Lelouch of the Rebellion (2006–2007), Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 (2008), Bleach (2004–2012), Hunter x Hunter (2011-2014), Death Parade (2015), Nodame kantâbire (2007), Gate (2015) sau Baby Steps (2014-2015) sunt doar cateva exemple de anime-uri pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Asta daca va pasioneaza genul.

Daca se intampla sa va pasioneze animatiile, comediile romantice si tenisul, atunci va recomand Baby Steps (2014-2015). Am impresia ca o sa va placa.

Povestea: Maruo Eiichirou (Ei-Chan), cel mai bun elev din clasa lui, isi da seama intr-o zi ca nu prea este fericit cu viata lui si ca ar trebui sa se apuce de un sport. In momentul in care gaseste un flyer al unui club de tenis, decizia lui devine foarte simpla. Numai ca ceva se intampla in momentul in care loveste pentru prima data mingea de tenis. Pe scurt, acel moment este primul din viata lui in care se bucura cu adevarat de ceva.

Fiind foarte entuziasmat de acest sport (si afland ca o colega foarte frumoasa din alta clasa este membra clubului respectiv), Maruo incepe sa joace tenis din ce in ce mai des si, spre surprinderea tuturor, progreseaza extrem de repede…

No Responses to “Baby Steps (2014-2015)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *