Something About 1%

Something About 1% este o comedie romantica foarte draguta, pe care ar trebui sa o aveti in vedere daca va pasioneaza genul. De retinut ca este vorba despre un serial coreean dar sper ca asta nu o sa va opreasca sa vedeti o poveste foarte amuzanta.

Din ce in mai rar gasesc povesti de dragoste atat de frumoase, amuzante, inocente. Americanii au uitat de ani buni sa faca asa ceva. Saracii sunt prea ocupati cu propaganda lor politically correct / woke de doi bani. Dar partea buna este ca mizeria pe care o promoveaza Hollywood m-a determinat sa caut in alta parte.

Si i-am descoperit pe coreeni care, credeti-ma pe cuvant, au foarte foarte multe productii care merita atentia voastra. Serialul mentionat astazi este doar un exemplu. Il puteti viziona gratuit pe Rakuten Viki, cu subtitrare in limba romana.

Povestea incepe in momentul in care protagonista serialului salveaza de la moarte un batran. Ceea ce nu stie ea este ca acel batran este CEO-ul unei companii foarte puternice, un om care nu isi doreste nimic mai mult decat ca nepotul lui sa se casatoreasca. Avand in vedere ca nepotul lui nu vrea nici cum sa se casatoreasca, bunicul lui ii face o supriza. Pe scurt, isi schimba testamentul si ii lasa toata averea lui protagonistei. Si de aici incepe distractia…

Alte seriale coreene foarte interesante: Doctor John (2019)Hi Bye, Mama! (2020)Uncontrollably Fond (2016)Oh My Ghost (2015)Hotel Del Luna (2019)It’s Okay to Not Be Okay (2020)Beauty Inside (2018)Crash Landing on You (2019)Cunning Single Lady (2014)I’m Not a Robot (2017-2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *