Sad Cypress (2003)

Dupa cum v-am spus si in articolele despre Murder on the Orient Express (1974), Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013), The ABC Murders (1992), Death in the Clouds (1992), Lord Edgware Dies (2000), Evil Under The Sun (2003) si Five Little Pigs (2003), in ultima vreme am inceput sa fiu foarte interesat de ecranizarile operelor lui Agatha Christie. In caz ca nu ati auzit de ea, Agatha a fost o scriitoare engleza de romane, povestiri scurte si piese de teatru politiste.

Operele sale, in principal cele in care personajul principal este Hercule Poirot (preferatul meu; sau Miss Jane Marple), au facut ca Agatha Christie sa fie numita „Regina Crimei”, ea fiind considerata unul dintre cei mai importanti si inovativi autori ai genului. Ar fi de mentionat si faptul ca Agatha este unul din cei mai vanduti scriitori ai tuturor timpurilor.

Astazi as vrea sa va recomand un episod (vorba fie, durata lui este 93 de minute; sezonul 9 – episodul 2) din serialul Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013): Sad Cypress (2003). Sfatul meu ar fi sa il vedeti daca va pasioneaza genul psihologic/mystery. Sunt absolut sigur ca o sa va placa.

Povestea: Elinor Carlisle este suspecta de uciderea matusii sale si a fiicei gradinarului si nimic nu pare sa o poata salva de la executie. Asta, bineinteles, pana in momentul in care detectivul Poirot incepe sa investigheze cazul. Este Elinor cu adevarat vinovata sau altcineva a avut grija sa ii insceneze crimele? Cine este criminalul si care a fost motivul crimelor? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Sad Cypress (2003)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *