Lovely Horribly (2018)

Lovely Horribly (2018) este un serial coreean (comedie / drama / horror) care ar trebui sa va ingrozeasca. Ar trebui sa va fie atat de teama sa vedeti un serial atat de prost, incat producatorii coreeni sa nu mai aiba curaj vreodata sa filmeze o astfel de aberatie.

Va spun sincer, chiar nu inteleg ce a vrut sa faca regizorul cu Lovely Horribly. Nici el nu cred ca stie. Comedie sigur nu este. Drama? Poate. Horror? Hmm, da, este horror de prost. Probabil ca trebuia sa imi dau seama de cand am vazut incadrarea ca serialul o sa fie o pierdere timp. Nici nu vreau sa imi aduc aminte ca am irosit cinci ore din viata vizionand o aberatie ca asta.

Povestea lui este RIDICOLA, actorii joaca incredibil de prost. In apararea lor, nu ai cum sa joci bine cand povestea este atat de retardata. Repet, nu stiu ce a fost sau daca a fost ceva in capul producatorilor acestui serial. Tot ce pot sa fac eu este sa va avertizez. Fugiti de mizeria asta ca de ciuma.

Povestea: Soarta a doi copii (baiat + fata) este inversata cumva. Nu se explica prea bine cum. Pe scurt, norocul ei este transferat la el. Astfel, el are parte de tot norocul din lume si ajunge un actor de succes, ea are parte numai de ghinioane. Vreo 20 de ani mai tarziu, cei doi ajung sa se intalneasca din nou.

Inexplicabil, aberatiile pe care le scrie ea pe hartie ajung sa devina realitate. Si de nicaieri apare o fantoma care incepe sa ii bantuie…

Nu stiu ce se intampla mai departe. Prea multi neuroni s-au sacrificat doar ca sa ajung pana aici. Scriu aceste randuri in amintirea lor. Sacrificiul lor nu va fi uitat.

Seriale coreene foarte interesante: Doctor John (2019)Hi Bye, Mama! (2020)Uncontrollably Fond (2016)Oh My Ghost (2015)Hotel Del Luna (2019)It’s Okay to Not Be Okay (2020)Beauty Inside (2018)Crash Landing on You (2019)Cunning Single Lady (2014)I’m Not a Robot (2017-2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *