My Mister (2018)

Daca va plac dramele / daca vreti sa vedeti o drama buna, atunci va recomand serialul coreean My Mister (2018) aka Naui Ajusshi. Nu tin minte cat timp a trecut de cand nu am mai vazut o poveste de viata atat de bine prezentata intr-un film sau un serial.

Poate si pentru ca majoritatea filmelor / serialelor americane si nu numai sunt de toata jena.

Trecand peste asta, este suficient sa cautati cateva recenzii / review-uri despre My Mister si o gasiti la fel de multe recomandari. Sa fiu sincer, nu am gasit o recenzie negativa despre acest serial. Il gasiti pe Netflix, va recomand sa il vedeti. Nu o sa va para rau.

Povestea: Pe scurt, serialul ii are in prim plan pe doi oameni “batuti” de soarta. Lee Ji An poate fi descrisa ca o femeie care a avut numai ghinioane in viata. Orfana, urmarita de camatari pentru a plati datoria parintilor ei, Ji An lupta in fiecare zi sa supravietuiasca. Si viata nu pare sa o ajute sau sa-i ofere vreo sansa.

Park Dong Hoon, un om foarte capabil care si-a facut mereu treaba, este prins intr-o lupta interna din companie. In plus, Park trebuie sa aiba grija de cei doi frati ai lui care sunt someri si traiesc de pe urma lui si mamei lor. Si ar mai fi si sotia lui care il inseala.

In urma unui incident, viata celor doi urmeaza sa se schimbe dramatic…

Alte seriale coreene foarte interesante: Doctor John (2019), Hi Bye, Mama! (2020), Uncontrollably Fond (2016), Oh My Ghost (2015), Hotel Del Luna (2019), It’s Okay to Not Be Okay (2020), Beauty Inside (2018), Crash Landing on You (2019), Cunning Single Lady (2014), I’m Not a Robot (2017-2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *