Her Private Life (2019)

Her Private Life este o alta comedie romantica coreeana extrem de draguta, pe care trebuie neaparat sa o aveti in vedere daca va pasioneaza genul romantic. Daca ati mai ajuns pe aici si ati vazut recomandarile mele, banuiesc ca stiti deja de ce imi plac productiile asiatice.

Pe scurt: prezinta o dragoste mai inocenta, amuzanta, ferita de propaganda americana de orice fel.

Din ce in mai rar gasesc povesti de dragoste atat de frumoase, amuzante, inocente. Americanii au uitat de ani buni sa faca asa ceva. Saracii sunt prea ocupati cu propaganda lor politically correct / woke de doi bani. Dar partea buna este ca mizeria pe care o promoveaza Hollywood m-a determinat sa caut in alta parte. 

Si i-am descoperit pe coreeni care, credeti-ma pe cuvant, au foarte foarte multe productii care merita atentia voastra. Serialul mentionat astazi este doar un exemplu. Il puteti viziona gratuit pe Rakuten Viki, cu subtitrare in limba romana.

Povestea: Sung Deok Mi (Park Min Young) traieste pentru munca ei de curator la o galerie de arta. Devotandu-se artei / galeriei, ea este exceptionala in toate aspectele, mai putin unul. In spatele fatadei de femeie profesionista, Deok Mi asunde un secret “intunecat”. Pe scurt, ea este o fana inraita / obsedata a unui cantaret.

Problema? Noul ei sef, pe care in urma unor intamplari ajunge sa nu il suporte absolut deloc, afla despre secretul ei. Si de aici incepe distractia…

Alte seriale coreene foarte interesante: Mr. Queen (2020)Stranger (2017-2020)Doctor John (2019)Hi Bye, Mama! (2020)Uncontrollably Fond (2016)Oh My Ghost (2015)Hotel Del Luna (2019)It’s Okay to Not Be Okay (2020)Beauty Inside (2018)Crash Landing on You (2019)Cunning Single Lady (2014)I’m Not a Robot (2017-2018), Vincenzo (2021)

No Responses to “Her Private Life (2019)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *