Third Girl (2008)

Dupa cum v-am spus si in articolele despre Murder on the Orient Express (1974), Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013), The ABC Murders (1992), Death in the Clouds (1992), Lord Edgware Dies (2000), Evil Under The Sun (2003), Five Little Pigs (2003), Sad Cypress (2003) sau After The Funeral (2006), in ultima vreme am inceput sa fiu foarte interesat de ecranizarile operelor lui Agatha Christie. Dar banuiesc ca ati observat asta. In ultimele doua saptamani v-am recomandat numai episoade din serialul Agatha Christie: Poirot.

In caz ca nu ati auzit de ea, Agatha a fost o scriitoare engleza de romane, povestiri scurte si piese de teatru politiste.

Operele sale, in principal cele in care personajul principal este Hercule Poirot (preferatul meu; sau Miss Jane Marple), au facut ca Agatha Christie sa fie numita „Regina Crimei”, ea fiind considerata unul dintre cei mai importanti si inovativi autori ai genului. Ar fi de mentionat si faptul ca Agatha este unul din cei mai vanduti scriitori ai tuturor timpurilor.

Astazi as vrea sa va recomand un episod (vorba fie, durata lui este 93 de minute; sezonul 11 – episodul 3) din serialul Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013): Third Girl (2008). Sfatul meu ar fi sa il vedeti daca va pasioneaza genul psihologic/mystery. Sunt sigur ca o sa va placa.

Povestea: Cel mai cunoscut detectiv din lume are parte de un caz foarte ciudat. Desi moartea unei femei este considerata o sinucidere, Poirot este vizitat de o fata cu mai multe traume din copilarie, Norma Restarick, care se teme ca a fost responsabila de trecerea in nefiinta a doamnei respective. ine a omorat-o pe femeia a carei moarte a fost considerata o sinucidere? Este Norma cu adevarat vinovata? Care este motivul crimei? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Third Girl (2008)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *