Hallowe’en Party (2011)

Dupa cum v-am spus si in articolele despre Murder on the Orient Express (1974), Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013), The ABC Murders (1992), Death in the Clouds (1992), Lord Edgware Dies (2000), Evil Under The Sun (2003), Five Little Pigs (2003), Sad Cypress (2003), After The Funeral (2006) sau Third Girl (2008), in ultima vreme am inceput sa fiu foarte interesat de ecranizarile operelor lui Agatha Christie. Dar banuiesc ca ati observat asta. In ultimele doua-trei saptamani v-am recomandat numai episoade din serialul Agatha Christie: Poirot.

In caz ca nu ati auzit de ea, Agatha a fost o scriitoare engleza de romane, povestiri scurte si piese de teatru politiste.

Operele sale, in principal cele in care personajul principal este Hercule Poirot (preferatul meu; sau Miss Jane Marple), au facut ca Agatha Christie sa fie numita „Regina Crimei”, ea fiind considerata unul dintre cei mai importanti si inovativi autori ai genului. Ar fi de mentionat si faptul ca Agatha este unul din cei mai vanduti scriitori ai tuturor timpurilor.

Astazi as vrea sa va recomand un episod (vorba fie, durata lui este 93 de minute; sezonul 12 – episodul 2) din serialul Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013): Hallowe’en Party (2011). Sfatul meu ar fi sa il vedeti daca va pasioneaza genul psihologic/mystery. Sunt sigur ca o sa va placa.

Ah da, nu va faceti griji, episoadele serialului nu au legatura intre ele. Puteti sa le vedeti in orice ordine doriti. Eu va sugerez sa le vedeti in special pe cele pe care vi le-am recomandat in ultimele doua saptamani. Va garantez ca sunt cele mai bune.

Povestea: La o petrecere de Halloween, o fetita cunoscuta de toata lumea ca fiind o mare mincinoasa le spune celor prezenti ca a fost martora unei crime. Evident, nimeni nu o crede, dar fetita moare in numai cateva ore de la afirmatia ei. Dupa cum v-ati putut da seama, detectivul Poirot este chemat sa rezolve cazul. A fost cu adevarat fata martora la o crima? Cine este criminalul? La ce crima a fost martora? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Hallowe’en Party (2011)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *