The Hollow (2004)

Dupa cum v-am spus si in articolele despre Murder on the Orient Express (1974), Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013), The ABC Murders (1992), Death in the Clouds (1992), Lord Edgware Dies (2000), Evil Under The Sun (2003), Five Little Pigs (2003), Sad Cypress (2003), After The Funeral (2006), Third Girl (2008), Hallowe’en Party (2011) sau Cards on the Table (2005), in ultima vreme am inceput sa fiu foarte interesat de ecranizarile operelor lui Agatha Christie. Dar banuiesc ca ati observat asta deja.

In caz ca nu ati auzit de ea, Agatha a fost o scriitoare engleza de romane, povestiri scurte si piese de teatru politiste.

Operele sale, in principal cele in care personajul principal este Hercule Poirot (preferatul meu; sau Miss Jane Marple), au facut ca Agatha Christie sa fie numita „Regina Crimei”, ea fiind considerata unul dintre cei mai importanti si inovativi autori ai genului. Ar fi de mentionat si faptul ca Agatha este unul din cei mai vanduti scriitori ai tuturor timpurilor.

Astazi as vrea sa va recomand un episod (vorba fie, durata lui este de 93 de minute; sezonul 9 – episodul 4) din serialul Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013): Cards on the Table. Sfatul meu ar fi sa il vedeti daca va pasioneaza genul psihologic/mystery. Sunt sigur ca o sa va placa.

Ah da, nu va faceti griji, episoadele serialului nu au legatura intre ele. Puteti sa le vedeti in orice ordine doriti. Eu va sugerez sa le vedeti in special pe cele pe care vi le-am recomandat in ultimele doua saptamani. Va garantez ca sunt cele mai bune.

Povestea: Fiind intr-o vacanta undeva in afara Londrei, detectivul Poirot este invitat la cina de catre Sir Henry and Lady Angkatell. A doua zi dupa cina, Poirot afla ca unul dintre invitati a fost ucis si ca sotia lui se afla langa cadavrul lui cu o arma in mana. Desi pare un caz usor, se pare ca arma cu care a fost gasita femeia in mana nu este arma crimei.

Cine este criminalul? Care este motivul crimei? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “The Hollow (2004)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *